hemmaa

alltd skönt o komma hem, borta bra men hemma bäst .
kom hem runt halv 2 inatt, det blev sängen direkt när jag kom hem !, skööönt.  iaf jag har tagit lite bilder från sälen men inte så mkt eftersom jag tog med min mobil , men linnea har lite bilder ja ska få :)

iaf har ja haft det sjuuukt bra i sälen , dock var inte alla liftar och backar öppna pga för lite folk :( det va dåligt !
men iaf här har ni lite bilder !

första dageen . så här såg det ut typ utanför vårat hus. den här backen var avstängd, som man kanske ser är det inte så mycket snö i slutet av backen.

vilmzz

liffteeenn ;)

me and vilmzz

me and vilmzz agaain

christoffer

<3



sälen var underbart även om det kunnat vara mer snö o mer backar som skulle kunna vara öppna .
förhoppningsvis kommer det mer bilder.

nu ska jag äta lite o fixa mig sen promenad med hunden :)


sälen !

nu e allt packat å klart! åker ner till gårn om typ om en kvart kanske?
mycket packning o bära kan ja lova ! ska bli skiitkul. yes. men vi hörs när jag kommer hem från sälen, förhoppningsvis har ja tagit en massa kort i sälen då som jag kan lägga ut häär
.
slänger upp en "sälenresa outfit" oxå :)


ni får hare så bra så hörs vi snart !




förlåt !

förlåtförlåtförlåt, för en dålig update. haft mycket o göra .

Today iaf äre min födelsedag ;) 15 yeaars nu !
fått massa fina presenter oså , tack släkten , även felicia och stoffe !

felicia är världens sötaste människa ! , bästa presenten . hihi , älskar diig.

känner mig grymt stressad just nu .. packar i sista sekunden. neerå men det är nästan klart nu, bara tandborste smink duschgrejer osv som inte är packad. just so u know. glider iväg till sälen imorn, hoppas innerligt att det är någon snö där uppe så det går och åka ! hoppashoppashoppas.

bästa maria färga även min utväxt idag , tack gumman ! ;)

men jag ska fortsätta packa lite grann nu , sen blir det säängenn .. mys.
hinner jag slänger jag in ett inlägg imorn bitti. dock blir det nog inga andra inlägg förens på torsdag eftersom jag är i säälen . puss påt.
skriver jag något imorn bitti , kommer nog även lite bilder om jag inte har tajt om tid





3 days left

skönt att vara ledig från praon idag igen , det gillar vi ! Det blir att vara hemma och mysa lite på förmiddagen . sedan kanske trääffa S . vi får se .                                                                                                                                                          Anyway , 3 dagar kvar tills min födelsedag.  Nu ska göra en av mina tester till moppeprovet , sen blir det lite frukost. kanske slänger in ett inlägg sen. vi får se .                                                                                                            


21 april .

nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 15 ! lovely . hihi, aa . dagen efter åker jag iväg till sälen med vilma & linnea o massa andra . ska bli kul , men frågan är om det verkligen är någon snö i sälen nu ? sånt som märks. snön kommer säkert vara mjuk oxå ( om det finns någon snö ) .
LINDVALLEN, Backarna

LINDVALLEN


mys.



NYTT

som ni ser har jag startat en ny blogg nu, hade ju en blogg förut men ae det blev inget bra. Så aa jag tänker förssöka på nytt , se om jag orkar&hinner med bloggen , men ja sa göra ett nytt försök.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0